Online Diary k1s4h_s4y4 _t3rs3nd1r1: awak ni memang dasyat

24 June, 2011

awak ni memang dasyat

awak ni kan..banyak sangat tipu saya tau..xrasa bersalah kew???tipu sana tipu sini..apew nak jadi laaa..menyesal saya kenal awak???menyesal saya setia dengan awak???kalu saya ni jahat saya dah lama maenkan awak tau..awak bertuah sangat dapat orang yang sayang kat awak??sana sayang,,sini sayang,,tapi awak???xpandai nak bersyukur langsung??xpandai nak menghargai orang tau x??awak ni hebat tapi bodoh..tuh jew yang saya boleyh cakap,,k la,,xmau pikirpikir orang macam awak ni..dulu masa nak kat saya sanggup pujuk saya sampai 2 mnggu ajak saya couple..perlukah semua tuh awak??kerja yang siasia kan..janji dengan saya macammacam lah..nak itu nak ini..tapi apew yang saya dapat??kecurangan awak..masa saya call awak sempat lagi awak ketawa kan,,eee..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen